Forside Hjemmet Gør graviteten nemmere

Gør graviteten nemmere

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Dato

Kategori

Graviditeten er en vigtig og begivenhedsrig fase i livet, men den kommer ikke helt glidningsfri. Under graviditeten opstår en masse irreterende uundgåelige problemer, men med disse råd, kan du forbygge unødvendige komplikationer.

Søvn

De fleste har hørt gyserhistorier om 2 timers søvn, det øjeblik barnet er i dine arme, men desværre får mange problemer med søvnen allerede under de tidlige trimestre. Graviditeten kan give uro og et øget tryk på blæren, og selvfølgeligt problemer med de besværlige sovestillinger pga. en voksende mave. En god nats søvn sørger for en tilpas og veludhvilet mor, og en ordentlig nattesøvn faktisk også være med til at mindske risikoen for komplikationer under både graviditet og fødsel. Sørg for at sove med en pude mellem benene og brysterne for god støtte, og vælg en seng fra bedrenaetter.dk, der giver din krop den fornødne støtte. Medhensyn til sovestilling bør du ligge på venstre side for at nyrerne nemmest muligt kan udskille affaldsstoffer og væsker.

Motion og sund og nærende kost

Motion er godt gravid eller ej. Det er ekstra godt, når du bærer mange kilo. Sørg for at gøre det til en vane, at du starter dagen med at dyrke motion et par gange om ugen. Det handler ikke om en bestemt slags, blot at du gør noget. Derudover bør du også dyrke motionen udenfor, på den måde får du den friske luft, der modvirker kvalmen.

Kosten er også meget vigtig, din menu er også dit barns menu. Fyld op med sunde snacks i løbet af dagen, madvarer med fiber og vitaminer er altid godt og spis gerne sunde kalorier som nødder og frugter. Husk at drikke nok vand, dette hjælper med morgen kvalmen, fordøjelsessystemet mm. Undgå også meget koffein, da det påvirker barnet dobbelt så meget som dig. Sundhed er vigtigt, men fortvivl ikke hvis du sukkertangen bliver for meget, du spiser trods alt for to.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste indlæg

Sørg for vedligehold af din ejendom med ejendomsservice

Ejer du en ejendom? Så er det vigtigt at du holder den pæn og ren både for din egen skyld, men også overfor eventuelle...

Få mest ud af dine online møder

Vi lever i en tid, hvor der er mange af os, der er tvunget til at holde møder online. Og det er faktisk lige...

Guide: værktøj til hjemmet

Har du altid haft en lille drøm om at være din egen handyman, men har aldrig haft udstyret til det? Så er du kommet...

Tips til en grønnere græsplæne

De fleste haveejere drømmer om en grøn og jævn græsplæne. Gerne uden for meget mos, mælkebøtter og andet ukrudt. Vil du sætte alle sejl...

Det er sundt at have hund

Hunde er sunde for deres ejere Hundeejere er lidt sundere end resten af den gennemsnitlige befolkning, viser en undersøgelse. Det er ikke kun de daglige...