Forside Generelt 3 ting du kan gøre, for at forny din hjem

3 ting du kan gøre, for at forny din hjem

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Dato

Kategori

Når man er boligejer, som kommer man naturligvis ikke uden om, at man indimellem skal forny hjemmet, på den ene eller anden måde. Ting bliver slidt, andre går bare af mode. Det er forskellige, hvorfor vi ændre stilen i vores hjem – men det er sikkert, at du kommer til at gå igennem det en dag. Her vil vi gerne dele 3 tiltag som man kan gøre, for at forny sit hjem.

Lav en tilbygning

Har du indimellem tænkt over, at i godt kunne bruge et ekstra rum i boligen, enten til fitness, eller et ekstra værelse. Rigtig mange gør sig netop denne tanke, enten fordi pladsen er for lille, eller fordi man tænker at få endnu et barn – som også skal have sit eget. Rigtig mange vælger også at tilbygge en udestue, som man kan sidde i denne, og hygge med god mad og et glas vin, med venner og familie.

Sæt nye vinduer i

Vinduer er noget som af og til skal udskiftes, da de efter mange års brug, enten bliver utætte, eller at der bare er kommet nogle nye teknologier – som gør dem mere tætte eller lydisoleret. Der er som sådan ikke en anbefaling på, hvor mange år vinduer kan sidde i et hus. Men begynder din varmeregning at være højere end det plejer – så er det nok på tide at få udskiftet dine vinduer.

En måde du ellers kan tjekke det på er ved at stille et stearinlys i vindueskarmen, og se efter om flammen bevæger sig.

Lægge nyt gulv

Trænger det indvendige til noget af en overhaling, så vælger de fleste at lægge et nyt gulv i et eller flere af boligens rum. Et nyt gulv, er noget som ændrer på ens indretning markant, og man ser tydeligt en forskel, selvom det som sådan ikke er gulvet som man primært stiger på.

Et gulv, som i sær er oppe i tiden lige nu er sildebensparket gulvet, som giver et rigtig flot udtryk i dine rum i boligen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste indlæg

Er du klar til dit livs næste store skridt?

Livet indeholder mange forskellige store skridt, som vi skal igennem. Et af de meget store, vi kommer til at opleve, er at skulle flytte....

Få mere struktur i dit liv

I en travl hverdag er det let at miste overblikket. Der kan være svært at overskue, alt det man skal. Derfor kan det være...

Bliv inspireret til at tage et kursus i akupunktur

Er du interesseret i at tage et kursus i akupunktur? Måske fordi du ønsker at starte din helt egen akupunktur praksis i fremtiden? Eller...

Sørg for vedligehold af din ejendom med ejendomsservice

Ejer du en ejendom? Så er det vigtigt at du holder den pæn og ren både for din egen skyld, men også overfor eventuelle...

Få mest ud af dine online møder

Vi lever i en tid, hvor der er mange af os, der er tvunget til at holde møder online. Og det er faktisk lige...