3 ting vi gerne tilføjer til vores bil

0
701

Bilens udvikling har ligesom med alt andet, haft en udvikling, som er har været svær at følge med i. Der kommer hele tiden nye teknologier, som er med til at forbedre køreoplevelsen, samt hjælpe os når vi kører i trafikken. Inden for de sidste 10-15 år har vi set, at bilerne er blevet mere afhængige af computerteknologien. Herunder kan du læse om 3 af de mest brugte ekstraudstyr, som bliver sat i vores biler i dag.

Multimediaskærm

I dag er det et meget sjældent syn, hvis man sætter sig i en bil, som ikke har en multimedieskærm implementeret i sig. Multimedieskærmen har gjort det nemt at samle flere funktioner, som vi førhen havde påført flere forskellige steder i bilen. Heriblandt GPS´en, som førhen blev sat fast i forruden, med en sugekop. Nu kan vi men ganske få klik på skærmen, uden at miste noget af udsynet i forruden, starte GPS´en, og finde der hen vi skal. Vi har altså i dag, altid navigation lige i nærheden, uden at den skal afmonteres eller sættes til cigarettænderen.

Bakkamera

Et supplement til multimedieskærmen, som mange også vælger at indsætte i deres bil er, det meget hjælpsomme bakkamera. Vi har du mulighed for at orientere os meget bedre, da vi også har øjnene bagud når vi bakker. Med et bagkamera kan vi meget bedre fornemme hvor tæt vi er på biler og andre objekter bagved, når vi bakker. Mange har set potentialet i denne funktion, og derfor implementeret det i deres bil.

Fartpilot

En funktion som har været til stor gavn for dem, som ofte køre på lange strækninger, er fartpiloten. Den giver dig mulighed for at slappe af i foden, mens du holder farten på en længere strækning. Det er en super lækker funktion, som giver en meget bedre køreoplevelse på de lange køreture.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here