5 ting du skal have med til din fest

0
1143
fest

Fest kan være mange ting, og holdes på mange forskellige måder – alt efter anledning og traditioner. Selvom fester kan være forskellige, så er der også mange fællestræk, som man som fest arrangør ikke må gå ned på – og simpelthen er nødt til at have med til sin fest. Disse ting vil du få belyst herunder.

Bordkort

Bordkort kan bruges til en hver form for fest, der har mange gæster inviterede – og uanset anledning. Bord kort hjælper ikke bare med at få folk til at sætte sig på sin plads. Det er giver også en mulighed for at splitte grupper op – og får folk til at tale med andre, end dem de er vant til.

Bordløber

Hvis man gerne vil pifte middagsbordet lidt ekstra op til sin fest. Så er en bordløber en pyntegenstand, som kan gøre hele forskellen. Du giver lidt mere liv til et ellers kedeligt bord, med en bordløber på langs af middagsbordet.

Stearinlys

Under spisningen til en fest, skal stemningen for det meste være tryg og hyggelig. Der er ikke noget der gør et middagsbord mere hyggelig, end med stearinlys på bordet. Stemningen bliver med det samme hyggeligere, og det kan måske få maden til at smage lige lidt bedre end ellers 😉

Er levende lys et no go, så er der naturligvis en mulighed i LED stearinlys.

Servietter

Servietter har de fleste på bordet. Men er du også en af dem som bare ligger dem fladt ned på tallerkenen? Brug i stedet én youtube video eller to, på at folde dine servietter, så de passer til det eller flotte bord – som er blevet dækket op.

Menukort

Er du begivet dig ud i en 3-retters eller mere? Så er et udprintet menukort måske det, som du står og mangler. På den måde skal du ikke forklare hele menuen igennem, da de har den lige foran dem.

 

Du kan finde alt dette, og mere til, til din fest – på webshoppen https://dreamshop2u.dk/

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here