Corona stopper dig ikke for at komme ud i haven

0
820

Nu har Corona isolationen varede i omkring 6-7 uger, hvor vi ikke har kunne bevæge os ud på samme måde, som vi før har kunne gøre. Heldigvis er der mange som er så privilegeret, og kan komme ud i deres egen have, og nyde det gode vejr. Har du lige nu ikke så meget i netop din have, så får du her 4 udendørsinventar, som du kan installere i din have, og få glæde af, enten alene eller sammen med familien.

Liggestole/solsenge

Sommeren er meget bekendt, lige rundt om hjørnet, og det er derfor ved at være den tid, hvor der skal slikkes sol, og man skal have sig den brune kulør. Soltimerne har allerede i år næsten slået rekorder, så der er gode tegn på, at denne sommer bliver lige så god, som den vi havde sidste år.

Trampolin

En trampolin kan både være en gave til dine børn, men også til dig selv, hvis du stadig er lidt af et legebarn. Det er ikke meget motion som børn i de seneste uger har fået. Så at stille en trampolin i haven, kan have en positiv effekt på dine børns daglige motionstid.

Fodboldmål

Tager vi endnu et motionsargument, så kan et eller to fodbold mål, også gøre underværker – hvis dine børn har siddet lige lovligt meget ned. Så kan du selv, eller dine børn spille med hinanden, og få noget motion her. Det er også super godt for dine børn af have, til når vi må være samme med andre igen.

Bål/grillplads

Har du altid godt kunne tænke dig at sidde en sommeraften, og hygge om et bål med hele familien? Hvorfor har du så ikke gjort noget ved det? Få installeret et bålsted til haven, hvor i sammen kan bage snobrød, riste æbler, eller hvad man nu kan finde på at lave.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here