Denne hjælp er god, ved dødsfald i familien

0
908

Når et familiemedlem forlader denne verden, og har trukket sit vejr for sidste gang, så er der mange følelser som går igennem en. Man går igennem en periode, hvor man har det svært og er fyldt med sorg til den person som man har mistet. Man har derfor brug for alt den hjælp man kan få, til at komme igennem sorgen.

Tal med andre

Når man mister et familiemedlem, så går der som sagt, rigtig mange følelser igennem en – og man er fyldt med sorg. Det er vigtigt, at du får talt med andre om din sorg, da den ellers kan hænge ved – og du altid vil have sorgen på dig. Det kan over længere tid have fatale konsekvenser for dit helbred, og ende med at du bliver sygemeldt.

Sørg derfor for at tale med resten af familien, venner mm. Så du kan komme ud på den anden side, med en god og lys hverdag.

Få hjælp med at tømme afdødes hjem

Det er ikke alle, som er i stand til at rydde et helt hjem, fyldt med minder om den afdøde. Vælg derfor i stedet at tage de ejendele som har den største betydning, samt eventuelle kontakter, og få hjælp til at tømme resten af boligen – af en fagmand. Overvej om du vil have tingene leveret af din valgte oprydningsvirksomhed, eller om de må smide resten af tingende ud for dig.

Har du/i bruge for hjælp til at få dødsboet rengjort, til eventuelt salg eller aflevering, så kan ovenstående fagmand, også hjælpe jer med dette. I vil få en skinnende ren bolig, som er klar til et gå videre til en andet part. Se hvor du/i kan få hjælp til rydning af dødsbo her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here