Derfor er gin så populært i Danmark

0
550
winefamly

Vidste du, at gin er i blandt danskernes fortrukne spiritus? Man ser danskere i alle aldre, som nyder en god gin and tonic til en festlig lejlighed, både de unge til deres vilde fester og de voksne til deres sociale arrangementer. Det er en drink, der aldrig går af mode.

Danskerne er vilde med gin

Gin er en tidløs spiritus; siden dens oprindelse i det 16. århundrede har den taget verden med storm, og det er med god grund. Spiritussen kommer oprindeligt fra Holland, hvor den blandt andet blev brugt hjælpe sårede soldater. Man kan jo også sige, at den bruges til en vis form for helbredning i dag, selvom det jo heldigvis er under andre omstændigheder. Englænderne bemærkede Hollændernes lille, magiske drink, og snart spredte den sig fra land til land; også til Danmark, hvor den stadig bliver nydt i fulde drag.

Gin er fyldt med muligheder

Der bliver kun stillet to krav til spiritussen; alkoholprocenten skal være på mindst 37,5%, og den skal smage mest af enebær. Derudover er der stort set frit slag, hvilket har ledt til mange forskellige lækre typer. Du kan finde mange forskellige smagsoplevelser i denne ene slags spiritus, og det er noget, der helt klart er værd at eksperimentere med, så du kan finde den smag, du bedst kan lide. Miks det med en tonic eller en lemon, og så vil du selv kunne smage, hvorfor drikken er så populær.

Find din favorit

Er du blevet nysgerrig? Du kan finde spiritussen med noter af agurk, lakrids, citron, peber, kardemomme og mange andre spændende ting. De giver hver især en helt unik smagsoplevelse, som du nødig skal gå glip af. Kort sagt er gin noget helt specielt med en helt særlig historie, og der er flere gode grunde til at den i blandt danskernes foretrukne spiritus.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here