Forside Hjemmet Det skal du huske, hvis du vil starte en restaurant

Det skal du huske, hvis du vil starte en restaurant

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Dato

Kategori

Hvis du går med tankerne om at starte din egen restaurant eller café op, er der nogle forskellige ting, der er gode at huske på inden. Det er ikke bare sådan lige at starte sådan noget op. Selvom idéen kan virke fed, når du sidder på terrassen en sommerdag og funderer over det, er det altså ikke bare lige at leje et lokale og købe nogle borde.

Er idéen holdbar?

Før du gør noget alvorligt ud af din idé, så sæt dig lige og tænkt det godt igennem. Er din idé virkelig holdbar? Du kan aldrig være sikker på, hvordan det vil gå, så du skal ikke kende resultatet på forhånd, men du kan godt vurdere, hvor store dine chancer for succes er. Hvis du gerne vil starte en café i en by, hvor der allerede ligger tre andre, som ligner din, er dine chancer for succes nok ikke synderligt store. Hvis du til gengæld mener, at du kan tilbyde noget helt nyt, kan det sagtens blive en succes.

Koncept og stil

Når du er nået dertil, hvor du skal i gang med det hele, er du nødt til at beslutte dig for, hvilket koncept, du vil køre i din restaurant. Hvilken slags mad skal der serveres? Hvor skal prislejet ligge henne? Hvordan skal kundernes oplevelse være der? Er det et sted for fine middage eller et sted, hvor du hurtigt skal kunne få noget let mad? Desuden skal stilen i restauranten matche dit koncept. Dine restaurantmøbler skal f.eks. matche den stemning, du prøver at få skabt.

Budget og startkapital

Til sidst er du nødt til at vurdere, om du har råd til at springe ud i projektet. Det er et projekt, der kræver en god startkapital, og du skal være villig til at tage en chance, for du kan godt risikere at tabe det hele.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste indlæg

Få succes med virksomhedens brug af de sociale medier

De sociale medier udgør et stort potentiale, når det kommer til at nå ud til virksomhedens målgruppe. Enhver virksomhed ønsker at vækste og øge...

Slut med uventede besøg på firmaet

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er flere erhvervsgrunde, der i dag oplever, at der har været nogle ubudne gæster på besøg, når...

Dominér søgeresultaterne i din branche, og få flere besøgende på din hjemmeside

De fleste af os er velkendte med scenariet: der er noget i ens hjem, der går i stykker, og tid og overskud er der...

Forkæl dig selv i hverdagen

Der er mange af os, der hver dag gennemlever en meget travl hverdag, og det betyder, at vi skal blive bedre til i ny...

Spar penge på vinduer og døre

Har du brug for nye vinduer eller døre, men synes alligevel at det er en tand for dyrt? Ja, så har vi den perfekte...