Et nyt friskt pust – fornyelse til boligen

0
1114

Den energi, som din bolig rummede af dengang, at du lige var flyttet ind og alting var nyt, er måske forsvundet. Du føler, at der trænger til at ske noget nyt for at få et friskt syn på din halvkedelige bolig.

Personlig i indretningen

Sommetider kan du opleve, at det kan være svært at få din personlighed frem i indretningen af din bolig. Hvordan er din personlighed? Hvad ønsker du at vise, og hvilke sider? Disse spørgsmål skal du stille dig selv, da du er det menneske, som kender dig selv bedst til at kunne besvare dette spørgsmål. Måske har du en skjult kreativ side, som du kan frembringe i din indretning, hvis du f.eks. har kreeret noget selv med dine hænder. Det kan også være, at du har en ældre sjæl gemt i dig, og du elsker at høre musik på en gammel grammofon. I stedet for at gemme grammofonen og pladerne væk, så stil det i stedet frem på et mørkt eller lyst bord. Her kan det få lov til at stå alene, da det både er en flot udsmykning til indretningen, men afspejler desuden en side af dig.

Fornyelser

For at følelsen af energi kommer tilbage til din bolig, skal der få midler til. Du behøver derfor ikke være bange for, at du skal have den helt store pengepung frem. Du kan med få fornyelser i boligen bringe energien og varmen tilbage. Af og til kræver det blot, at du får rykket rundt på møblerne, får malet eller for udskiftet få af møblerne. Sofahjørnet kan du f.eks. friske op med pudebetræk i pastelfarver, eller i spisestuen kan købe et par nye spisebordsstole. Hvis du f.eks. førhen havde nogle tunge spisebordsstole, kan du i stedet skifte dem til et tidsløst pænt design. Hvis dette fanger din interesse, kan du f.eks. klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here