Forside Hjemmet Få mere ud af hverdagen: Nemme tips til at få mere ud...

Få mere ud af hverdagen: Nemme tips til at få mere ud af din tid

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Dato

Kategori

Tiden går ikke bare, den flyver afsted, og den er umulig at indhente. Tiden løber derudaf, mens du er holdt tilbage af alle tænkelige moderne tidstrækkere. Alt fra arbejde til hobby til familielivet tager tid ud af hverdagen, og til sidst er der slet ikke mere tid tilbage i dagene. Hvad gør du så? Du kan ikke indhente tiden, så du må blot korrigere og indordne tiden, så godt du kan. Det kan du gøre på mange måder – nogle mere effektive end andre. Herunder kan du se nogle eksempler, du kan tage i brug.

Eksempler på at indordne sig tiden

Der er kun et fikst antal timer på et døgn, men dine planer er næppe et fikst antal. Derfor gælder det om at inddele dine planer, så de passer med tidens mangel. Her er nogle eksempler på, hvad du kan gøre for at bekæmpe tidens uundgåelige sejr:

  • Få noget ud af din søvn. Hvis din søvn ikke er optimal, bliver din dag eller din tidsplanlægning heller ikke optimal. Du kan muligvis sove fire timer og dermed presse mere ind i din kalender. Men disse indpressede planer bliver ikke optimale, så hellere få otte timers søvn og oplev alle planerne ideelt. For at opnå dette kræves det en god dobbeltseng.

  • Lav en fyldestgørende og detaljeret kalender. Skriv alle dine aftaler ind i kalenderen. Hvis du har en virkelig travl hverdag, så gå detaljeret til værks og inddel alle dine planer i et givet tidsrum.

  • Hvis du har et arbejde, der gør det muligt for dig at have en hjælper/sekretær, så lad denne person stå for din kalender og andet logistik.

  • Frygt ikke tidens udrinding. Hvis du hele tiden er fikseret på, hvornår tiden er gået for den igangværende planlagte situation, bruger du ikke tiden optimalt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste indlæg

Beskyttet: Danskundervisning for voksne

Forberedende Voksenundervisning (FVU) er et tilbud til voksne, der ønsker at blive bedre til at læse, stave, skrive eller regne. Området er reguleret ved...

Store mænd kan også få glæde af outlets på nettet

Når du begiver dig ind i outlets rundt omkring i landet, har du sikkert lagt mærke til, at tøjet ofte kun fås i de...

Få succes med virksomhedens brug af de sociale medier

De sociale medier udgør et stort potentiale, når det kommer til at nå ud til virksomhedens målgruppe. Enhver virksomhed ønsker at vækste og øge...

Slut med uventede besøg på firmaet

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er flere erhvervsgrunde, der i dag oplever, at der har været nogle ubudne gæster på besøg, når...

Dominér søgeresultaterne i din branche, og få flere besøgende på din hjemmeside

De fleste af os er velkendte med scenariet: der er noget i ens hjem, der går i stykker, og tid og overskud er der...