Forside Hjemmet Få mere ud af hverdagen: Nemme tips til at få mere ud...

Få mere ud af hverdagen: Nemme tips til at få mere ud af din tid

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Dato

Kategori

Tiden går ikke bare, den flyver afsted, og den er umulig at indhente. Tiden løber derudaf, mens du er holdt tilbage af alle tænkelige moderne tidstrækkere. Alt fra arbejde til hobby til familielivet tager tid ud af hverdagen, og til sidst er der slet ikke mere tid tilbage i dagene. Hvad gør du så? Du kan ikke indhente tiden, så du må blot korrigere og indordne tiden, så godt du kan. Det kan du gøre på mange måder – nogle mere effektive end andre. Herunder kan du se nogle eksempler, du kan tage i brug.

Eksempler på at indordne sig tiden

Der er kun et fikst antal timer på et døgn, men dine planer er næppe et fikst antal. Derfor gælder det om at inddele dine planer, så de passer med tidens mangel. Her er nogle eksempler på, hvad du kan gøre for at bekæmpe tidens uundgåelige sejr:

  • Få noget ud af din søvn. Hvis din søvn ikke er optimal, bliver din dag eller din tidsplanlægning heller ikke optimal. Du kan muligvis sove fire timer og dermed presse mere ind i din kalender. Men disse indpressede planer bliver ikke optimale, så hellere få otte timers søvn og oplev alle planerne ideelt. For at opnå dette kræves det en god dobbeltseng.

  • Lav en fyldestgørende og detaljeret kalender. Skriv alle dine aftaler ind i kalenderen. Hvis du har en virkelig travl hverdag, så gå detaljeret til værks og inddel alle dine planer i et givet tidsrum.

  • Hvis du har et arbejde, der gør det muligt for dig at have en hjælper/sekretær, så lad denne person stå for din kalender og andet logistik.

  • Frygt ikke tidens udrinding. Hvis du hele tiden er fikseret på, hvornår tiden er gået for den igangværende planlagte situation, bruger du ikke tiden optimalt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste indlæg

Sørg for vedligehold af din ejendom med ejendomsservice

Ejer du en ejendom? Så er det vigtigt at du holder den pæn og ren både for din egen skyld, men også overfor eventuelle...

Få mest ud af dine online møder

Vi lever i en tid, hvor der er mange af os, der er tvunget til at holde møder online. Og det er faktisk lige...

Guide: værktøj til hjemmet

Har du altid haft en lille drøm om at være din egen handyman, men har aldrig haft udstyret til det? Så er du kommet...

Tips til en grønnere græsplæne

De fleste haveejere drømmer om en grøn og jævn græsplæne. Gerne uden for meget mos, mælkebøtter og andet ukrudt. Vil du sætte alle sejl...

Det er sundt at have hund

Hunde er sunde for deres ejere Hundeejere er lidt sundere end resten af den gennemsnitlige befolkning, viser en undersøgelse. Det er ikke kun de daglige...