Forside Generelt Få succes med virksomhedens brug af de sociale medier

Få succes med virksomhedens brug af de sociale medier

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Dato

Kategori

De sociale medier udgør et stort potentiale, når det kommer til at nå ud til virksomhedens målgruppe. Enhver virksomhed ønsker at vækste og øge omsætningen. En god måde at opnå dette på, er ved at fokuserer på at øge målgruppens kendskab til virksomheden.

I dag findes mange personer indenfor virksomhedens målgruppe på de sociale medier, idet mange mennesker dagligt benytte sig af disse medier.

Vil du gerne høre mere om, hvordan virksomheder opnår succes med de sociale medier? Så læs med herunder.

Læg en klar strategi

En SoMe-strategi kan give dig et godt overblik over virksomhedens indsat på de sociale medier. Samtidig gør strategien, at du ved, hvornår der skal laves et opslag på f.eks. Facebook.

I strategien kan du notere, hvilke dage i løbet af ugen at du vil poste et nyt opslag, samt hvilke medier du vil poste på. Sidst, men ikke mindst, er det nødvendigt at gøre sig tanker om indholdet.

Flere og flere virksomheder oplever desværre hackerangreb, virusangreb o.lign. Disse angreb kan også ske, mens virksomheden agerer på de sociale medier. Derfor er det vigtigt, at virksomhedens IT-systemer er sikre. Mange virksomheder vælger at outsource deres IT, for at sikre at deres IT-løsninger er gode. Læse mere om IT-outsourcing her.

Varier indholdet

Opslagets indhold er vigtig. Det er indholdet, der fanger læseren og giver læseren lyst til at følge netop jeres virksomhed. Varier derfor opslagenes indhold og tilpas gerne indholdet til platformen. Herunder får du fire forslag til indhold til de sociale medier:

  • Opret en konkurrence hvor virksomheden udlodder en gevinst. For at deltage kan I bede jeres følgere om at dele opslaget. På den måde når jeres opslag, og dermed jeres profil, ud til endnu flere.

  • Lav en take-over hvor du beder én af dine kollegaer vise jeres følgere en almindelig dag i jeres virksomhed.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste indlæg

Sørg for vedligehold af din ejendom med ejendomsservice

Ejer du en ejendom? Så er det vigtigt at du holder den pæn og ren både for din egen skyld, men også overfor eventuelle...

Få mest ud af dine online møder

Vi lever i en tid, hvor der er mange af os, der er tvunget til at holde møder online. Og det er faktisk lige...

Guide: værktøj til hjemmet

Har du altid haft en lille drøm om at være din egen handyman, men har aldrig haft udstyret til det? Så er du kommet...

Tips til en grønnere græsplæne

De fleste haveejere drømmer om en grøn og jævn græsplæne. Gerne uden for meget mos, mælkebøtter og andet ukrudt. Vil du sætte alle sejl...

Det er sundt at have hund

Hunde er sunde for deres ejere Hundeejere er lidt sundere end resten af den gennemsnitlige befolkning, viser en undersøgelse. Det er ikke kun de daglige...