Forside Generelt Forkæl dig selv under Coronakrisen

Forkæl dig selv under Coronakrisen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Dato

Kategori

Selvom tingene langsomt er ved at vende tilbage til det normale, så er vi ikke endnu langt fra at være regeringens målsætninger. Rigtigt mange danskere vælger desuden stadigvæk at pålægge en frivillig karantæne på sig selv, hvor man holder sig så meget indendørs som overhovedet muligt.

Dette er selvfølgelig fornuftigt nok. Man kan jo aldrig være for sikker. Dog skal du huske at forkæle dig selv i denne vanskelige periode. Læs videre her, hvor du får et 3 gode tips til at give dig selv lidt hårdt tiltrængt selvforkælelse.

1. Hjemmespa

Netop fordi vi tilbringer betydeligt mere tid indendørs, så vil det være helt oplagt at investere lidt penge i nogle nye spa-produkter. Her tænkes der selvfølgelig på badesalte, skumbad, ansigtsmasker, parfumerede stearinlys og ikke mindst lidt afslappende musik. Du kan også supplere disse ting med nogle lækre skønhedsprodukter til b.la. dine negle eller hud, såsom luksusprodukter til eksfoliering eller håndpleje. Dette er selvfølgelig ikke gratis, men er dog pengene værd når du ser resultaterne.

2. Motionscenter derhjemme

Når vi hovedsageligt befinder os derhjemme eller på arbejdet, så ser det ved første øjekast ud til at der ikke er de store muligheder for at dyrke lidt motion. Dog kunne dette ikke være længere fra sandheden. Hvad med at investere i noget kvalitets træningsudstyr til et motionscenter derhjemme?

I dag kan du nemlig for forholdsvist få penge kunne anskaffe dig f.eks. et løbebånd eller Crossfit-maskine. Du kan desuden sagtens finde et lån penge til lav rente, hvis der nu ikke er midler til motionsudstyret.

3. Lav kunst

Sidst men ikke mindst, så kunne du også bruge tiden derhjemme på at opdage din indre kunstmaler. Invester i enten lidt godt tegneudstyr (tegnepapir, blyanter og pastelfarver) eller måske endda pensler, lærred og akryl- eller oliefarver. Hvem ved, måske har du langt mere talent end du går rundt og tror. Vælg de rigtige lån til at opfylde kunstnerdrømmene, så du er sikker på at begynde med det helt rigtige udstyr.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste indlæg

Sørg for vedligehold af din ejendom med ejendomsservice

Ejer du en ejendom? Så er det vigtigt at du holder den pæn og ren både for din egen skyld, men også overfor eventuelle...

Få mest ud af dine online møder

Vi lever i en tid, hvor der er mange af os, der er tvunget til at holde møder online. Og det er faktisk lige...

Guide: værktøj til hjemmet

Har du altid haft en lille drøm om at være din egen handyman, men har aldrig haft udstyret til det? Så er du kommet...

Tips til en grønnere græsplæne

De fleste haveejere drømmer om en grøn og jævn græsplæne. Gerne uden for meget mos, mælkebøtter og andet ukrudt. Vil du sætte alle sejl...

Det er sundt at have hund

Hunde er sunde for deres ejere Hundeejere er lidt sundere end resten af den gennemsnitlige befolkning, viser en undersøgelse. Det er ikke kun de daglige...