Forside Generelt Forkæl dig selv under Coronakrisen

Forkæl dig selv under Coronakrisen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Dato

Kategori

Selvom tingene langsomt er ved at vende tilbage til det normale, så er vi ikke endnu langt fra at være regeringens målsætninger. Rigtigt mange danskere vælger desuden stadigvæk at pålægge en frivillig karantæne på sig selv, hvor man holder sig så meget indendørs som overhovedet muligt.

Dette er selvfølgelig fornuftigt nok. Man kan jo aldrig være for sikker. Dog skal du huske at forkæle dig selv i denne vanskelige periode. Læs videre her, hvor du får et 3 gode tips til at give dig selv lidt hårdt tiltrængt selvforkælelse.

1. Hjemmespa

Netop fordi vi tilbringer betydeligt mere tid indendørs, så vil det være helt oplagt at investere lidt penge i nogle nye spa-produkter. Her tænkes der selvfølgelig på badesalte, skumbad, ansigtsmasker, parfumerede stearinlys og ikke mindst lidt afslappende musik. Du kan også supplere disse ting med nogle lækre skønhedsprodukter til b.la. dine negle eller hud, såsom luksusprodukter til eksfoliering eller håndpleje. Dette er selvfølgelig ikke gratis, men er dog pengene værd når du ser resultaterne.

2. Motionscenter derhjemme

Når vi hovedsageligt befinder os derhjemme eller på arbejdet, så ser det ved første øjekast ud til at der ikke er de store muligheder for at dyrke lidt motion. Dog kunne dette ikke være længere fra sandheden. Hvad med at investere i noget kvalitets træningsudstyr til et motionscenter derhjemme?

I dag kan du nemlig for forholdsvist få penge kunne anskaffe dig f.eks. et løbebånd eller Crossfit-maskine. Du kan desuden sagtens finde et lån penge til lav rente, hvis der nu ikke er midler til motionsudstyret.

3. Lav kunst

Sidst men ikke mindst, så kunne du også bruge tiden derhjemme på at opdage din indre kunstmaler. Invester i enten lidt godt tegneudstyr (tegnepapir, blyanter og pastelfarver) eller måske endda pensler, lærred og akryl- eller oliefarver. Hvem ved, måske har du langt mere talent end du går rundt og tror. Vælg de rigtige lån til at opfylde kunstnerdrømmene, så du er sikker på at begynde med det helt rigtige udstyr.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste indlæg

Skal dit husvandværk renoveres?

Har du et dårligt og gammelt husvandværk? Så er det på tide at få det renoveret. Læs med her for at få nogle gode...

Et hjem har brug for opbevaring og pynt

Ethvert hjem har brug for en form for opbevaring. Det gælder faktisk i alle rum, stuen, køkkenet, badeværelset og ikke mindst soveværelset. Det går...

Skal du i gang med at bruge måltidskasser?

Vil du gerne i gang med at bruge måltidskasser? Det er noget som mange danskere spørger sig selv om i disse dage og måltidskasser...

Renoveringer på bedding?

Skal du snart renovere på dit hjem? Her kommer et tip, det kommer til at gøre dit liv meget nemmere. Der er nemlig en...

Mere velvære i hverdagen med selvtilfredsstillelse

Onani er noget som godt og vel alle i Danmark gør, eller i hvert fald har prøvet. Det er altid let bare at bruge...