Gør dit udendørsareal lettere tilgængeligt for kørestolebrugere

0
742
udendørsareal letterekørestolebrugere

Udendørsarealer bliver ofte brugt ved lejlighedskomplekser, offentlige parker og andre sammenhæng hvor mennesker samles. Ofte er der græs, bænke og andre naturlige dekorationer. Dette er en hyggelig måde at samle mennesker på, dog er det ikke altid nemt for kørestolebrugere at bruge. Derfor er det vigtigt, at du tænker over, hvordan du indretter et udendørsareal, så alle kan bruge området.

Bord og bænkesæt

Kørestolsvenlig bordbænkesæt kan være en god måde at sørge for, at kørestolebrugere kan være sammen med deres familier og venner. Kørestolsvenlig bordbænkesæt beklædt med træstave er et flot og praktisk sæt, hvor kørestole let kan være med til bords. I et kørestolsvenligt bordbænkesæt er der nemlig lavet hul til en kørestol. På den måde er der både plads til folk med og uden kørestole, så alle kan få glæde af udendørsområdet. På disse bænke er der ingen stolper i vejen, hvilket gør at en kørestol let kan køres helt ind til bordet. Det er mere komfortabelt for kørestolsbrugeren og vedkommende kan sidde i samme niveau som deres venner og familie.

Ramper og stier

Græsplæner kan være et dejligt og naturligt underlag til udendørsaktiviteter. Dog er det ikke altid nemt for en kørestol at bruge en græsplæne grundet kørestolens hjul. Derfor kan det være en god ide at sørge for, at der er stier, som folk i kørestol kan bruge i stedet for. På den måde kan folk i kørestol også let komme rundt i udendørsområdet.

Yderligere kan det være en god ide at tilføje ramper til kørestole der, hvor der er trapper. En kombination af ramper og stier, gør det meget lettere for alle slags mennesker at nyde et udendørsområde. Det sætter ikke begrænsninger.

Det behøver ikke at være svært at gøre et udendørsområde lettere tilgængeligt. Små tilføjelser og ændringer kan gøre underværker.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here