Forside Hjemmet Gør græsslåningen til en leg i den store have

Gør græsslåningen til en leg i den store have

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Dato

Kategori

Når solen står højt på himlen, og regnvandet fugter græsset, er det lig med, at græsset gror hurtigere, end det plejer.

Derfor kan det føles afskrækkende at stå og kigge ud på den store have og se, at græsset trænger til at blive slået. Når det sker, kan du godt sætte flere timer af til opgaven, medmindre du har det rigtige udstyr. Med en rotorklipper til traktor vil græsslåningen gå hurtigere, da rotorklipperen har en arbejdsbredde på 120 cm – 240 cm. En rotorklipper kan altså hurtigt få klippet nogle kvadratmetre, og græsslåningen vil ikke længere føles som en ligeså stor og uoverskuelig opgave.

Gode råd til græsslåningen

  • Hold græsset kort, da det dermed bliver lettere at slå.
  • Slå kun græsset, når det er tørt. Det vil gøre græsslåningen mere jævn, da græsset så ikke klumper sammen.
  • Lyt til musik, imens du slår græsset. Der er ingen, der siger, at du ikke kan høre musik eller lytte til en lydbog, imens du slår græs. Det eneste, det kræver, er, et par støjreducerende hovedtelefoner, som kan holde støjen fra traktoren og rotorklipperen ude. Når du kan nynne med på dine yndlingssange eller er opslugt af en lydbog, vil tiden med garanti føles som om, at den går hurtigere.
  • Når sommeren er ved at være over, og det er sidste gang, du skal slå græsset, bør du ikke klippe det kortere end 4 cm, hvis du gerne vil have en pæn græsplæne til næste år.

Pas godt på din plæneklipper

Lige meget om du har en rotorklipper til traktoren eller en benzin- eller eldrevet græsslåmaskine, er det med at holde plæneklipperen ved lige. Når du holder plæneklipperen ved lige, vil den holde i flere år, hvilket kan spare dig for en stor udgift, da en ordentlig plæneklipper ikke er billig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste indlæg

Få succes med virksomhedens brug af de sociale medier

De sociale medier udgør et stort potentiale, når det kommer til at nå ud til virksomhedens målgruppe. Enhver virksomhed ønsker at vækste og øge...

Slut med uventede besøg på firmaet

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er flere erhvervsgrunde, der i dag oplever, at der har været nogle ubudne gæster på besøg, når...

Dominér søgeresultaterne i din branche, og få flere besøgende på din hjemmeside

De fleste af os er velkendte med scenariet: der er noget i ens hjem, der går i stykker, og tid og overskud er der...

Forkæl dig selv i hverdagen

Der er mange af os, der hver dag gennemlever en meget travl hverdag, og det betyder, at vi skal blive bedre til i ny...

Spar penge på vinduer og døre

Har du brug for nye vinduer eller døre, men synes alligevel at det er en tand for dyrt? Ja, så har vi den perfekte...