Hvad gør du, når hydraulikken svigter på din lastbil?

0
630

Det er måske ikke alle, der er klar over det, men hydraulik er et kompliceret område, der kræver stor teknisk forstand og erfaring.

Når man taler om hydraulik på en lastvogn, er det mange elementer, som er involveret – og en lang proces for at udbedre. Hydraulikken er vigtig, da den f.eks. skal bruges til at åbne på lad og ellers kan bruges, når førerhuset skal tippes.

Egentlig kan man tale om funktion i forbindelse med både systemer, pumper, cylindre, anlæg, akkumulatorer go mange andre steder. Det er derfor en ganske essentiel del af at holde køretøjet funktionsdygtigt til alle dets opgaver.

Når man taler reparation af hydraulik, er det desværre ikke bare at skifte en møtrik og køre videre. Reparationen kræver, at man identificerer det ramte område via test og fejlfinding. Komponentet skal derpå ordnes, så det igen fungerer, men selv den proces kræver, at man har de rette slanger og det rette udstyr. I nogle tilfælde kræver slangerne, at de fittes og tilpasses helt til maskinerne, hvilket også kræver særligt udstyr.

Vælg et servicecenter, der kan imødekomme alle dine krav

Generelt er det vigtigt, at man kan forvente at få udført kvalitetsarbejde hurtigt og effektivt, når man besøger sit servicecenter. Derfor vil vi anbefale, at du gør dit forarbejde grundigt og finder et center, der kan klare service og reparationer af både lastbilen og dens hængere, så du har ét samlet sted at opsøge med dine udfordringer.

Du bør overveje at finde et center, der ligger fysisk tæt på din virksomhed, så det bliver let at klare tjek og kontroller m.m.

Har du flere lastbilmærker i din flåde, skal du selvfølgelig sørge for, at stedet kan håndtere disse, så du ikke er tvunget til at sprede dine aktiviteter ud.

Undersøg også gerne, om stedet har en 24/7 vejhjælp. Dette er meget vigtigt, da du dermed ikke risikere at strande et sted på vejene uden hjælp eller med kun meget dyr hjælp som en mulighed.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here