Kan du følge med udviklingen og priserne hos elselskaberne?

0
678

Sponsoreret indhold.

Det er ikke alle, som ved det, men du bestemmer faktisk helt selv, hvilket elselskab du vil knytte dit forbrug til. Det er der dog mange, som efterhånden har opdaget i den seneste tid, eftersom elselskaberne kæmper mere og mere for vores opmærksomhed. Det ene elselskab lover én ting, mens et andet selskab lover noget andet. Men udover at kunne tilbyde billig el, hvad er det så helt præcist, vi som privatkunder skal kigge efter? Det kommer vi nærmere ind på her.

Gå efter det elselskab, der taler til dig og dit elforbrug

Langt de flest elselskaber lover dig billige elpriser og den ene eller anden fordel, hvis du vælger dem. Men det er bare ikke altid nok. En anden ting, som flere og flere elselskaber er begyndt at promovere sig på, er deres grad af gennemsigtighed. Og lige netop gennemsigtighed er et ord, som rigtig mange kunder godt kan lide. Det giver en klar indikator om, at kunden altid har indblik i sit forbrug, og at kunden selv er med til at holde styr på sit forbrug. Gennemsigtighed kan også komme til udtryk i noget så simpelt som en regning, hvor dit konkrete forbrug er nemt at aflæse og forstå.

En anden ting, som flere elselskaber er ved at afprøve, er, at du som kunde ikke skal binde dig til andet end den strøm, som du rent faktisk bruger. Du vil altså stadig kunne få strøm, selv uden et abonnement til det elselskab, som du anvender. Det er en løsning, som mange kunder er rigtig glade for, fordi de på deres regning kan få et klart billede af, hvad de konkret forbruger og dermed betaler for i forbindelse med deres forbrug af el.

Find det elselskab, som har de billigste elpriser

At finde det elselskab, som lover de billigste priser på el, kan være som at finde en nål i en høstak. For samtlige selskaber vil uden tvivl love, at de tilbyder billige priser. Du kan dog hurtigt selv være med til at afgøre, hvem der er billigst, når det kommer til deres kWh-priser. Hvis prisen overstiger 3,00 kr., bør du gå uden om selskabet. Langt de fleste elselskaber er heldigvis enige om, at normalprisen for en kWh skal ligge på omkring 2,25 kr. Det er en pris, som er til at arbejde med for langt de fleste danskere.

Selvom mange selskaber lover gennemsigtighed, kan der være flere forskellige måder at udleve gennemsigtighed på. Uanset hvilket elselskab du vælger, gør du dig selv en meget stor tjeneste ved at undersøge markedet grundigt, inden du lægger dig fast på et bestemt elselskab. Alle kan love billig el, men det er altid det, som står med småt, der kan ende med at være den afgørende faktor for, hvad et selskab reelt set tilbyder dig. Et simpelt, men vigtigt, råd er, at et elselskab som minimum skal tilbyde en solid kundeservice, som er til at få fat på, hvis noget skulle være i vejen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here