Lyssensorer på godt og ondt

0
957
Lyssensorer på godt og ondt

Ved du, hvad der skal til, for at du kan tænde lyset udenfor helt automatisk, når du kommer hjem fra en hyggelig aften hos venner eller bekendte? Det er egentlig ikke raketvidenskab, og det er noget, som langt de fleste par får integreret i deres indkørsel eller garage. Man kan opsætte nogle smarte lyssensorer, der registrerer, når en bil, person eller noget helt tredje passerer. Den lyssensor sender så nogle signaler til lamper, der er placeret udendørs, hvilket er årsag til, at lyset tænder, og du og din familie har mulighed for at kunne se, hvor I går hen, når tid er. Det er nogle gange også rart, hvis I har børn. Langt de fleste unger kan være bange for mørke, og her er en lyssensor helt fantastisk, da lyset tænder og dine børn derfor kan se alt, hvad der ellers kunne gemme sig i mørket og skræmme dem.

Så en lyssensor er både en fordel for jer som forældre og voksne samt børn. Det gør det samtidig også lettere, når ungerne skal ind i seng. Det er lidt nemmere at se, hvis I ikke ønsker at tænde lyset i bilen, når selerne skal klikkes ud. Omvendt kan et skarpt lys udenfor også gøre ungerne friske, hvis de ellers var godt på vej ind i drømmeland.

Det kan også sagtens tænkes, at en sensor vil skabe nogle problemer for jer, da alting sjældent bare er fryd og gammen. Går der en kat eller hund forbi denne sensor, vil lyset også blive aktiveret, og det er ikke noget, der som sådan kan pilles ved. Nogle gange kan en sensor også aktiveres ved kraftig blæst eller voldsomt vejr. Det afhænger helt og holdent af, hvor følsom den enkelte model er. Du kan læse meget mere om de forskellige modeller ved at besøge ovenstående link.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here