Sådan kan du holde formen derhjemme

0
405

Det kan tit være svært at nå hen til motionscentret hver dag – især hvis man har travlt med studiet, arbejdet eller børnene. Som løsning på dette kan man købe et vægtstangssæt til at have derhjemme. Det kan nemlig bruges til utrolig mange øvelser og muskelgrupper.

Derfor er et vægtstangssæt perfekt til hjemmet

Der findes mange typer vægte, som man kan have derhjemme, men et vægtstangssæt er helt klart det, som man vil bruge mest.

Squats. Det er nemt at lave squats med det træningsudstyr. Squats træner især lårene og ballerne, men når man laver squats træner man faktisk også ens core, da man sørger for at holde den rigtige form.

Bænkpres. Med en vægtstang kan man også let træne brystmusklerne. Øvelsen rammer også skuldrene og triceps.

Military Press. Ligesom bænkpres trænes skuldrene her, men også ryggen og overarmene rammes.

Bicep curls. Endnu en øvelse, som man nemt kan lave med en vægtstang. Denne rammer mest overarmene, så man ender med at få fine tonede arme. Derudover vil maven og lænden også trænes, da man skal bruge kræfter på at holde den rigtige form.

En vægtstang er altså det perfekte motionsudstyr til at have derhjemme. Ved at bruge den på forskellige måder kan man faktisk ramme alle kroppens muskelgrupper effektivt. Derudover fylder den ikke meget og kan nemt pakkes væk.

Derfor er det vigtigt at dyrke motion

Hvis man ikke har tid til at tage i fitness, er det som sagt en god idé at købe et vægtstangssæt. Motion er nemlig godt for både kroppen og sjælen.

Når man motionerer mindsker man sandsynligheden for forskellige hjertekarsygdomme, men det gør faktisk også en i godt humør. Det kan hjælpe mod stress og depression, og det giver generelt en mere overskud i hverdagen. Bare 30 minutter om dagen gør en kæmpe forskel.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here