Forside Generelt Sådan maler du udendørs træværk

Sådan maler du udendørs træværk

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Dato

Kategori

Når du skal male udenfor, er det nødvendigt, at du forbereder dig grundigt. Samtidig skal du sikre dig, at timingen er korrekt, hvis du ikke vil risikere, at træet ender med at rådne, fordi du har forseglet fugten i det med ny maling.

Hvis du planlægger at skulle male udendørs træværk, får du herunder en række tips, som du med fordel kan gøre brug af, hvis du vil sikre dig, at det hele kommer til at forløbe, som det skal.

#1: Vælg den rigtige årstid

Det er vigtigt, at du vælger den rigtige årstid at male på. Generelt er det bedst om sommeren eller i løbet af sensommeren, hvis du vil være sikker på, at træet er tørt nok. Det er en god idé at vælge et tidspunkt, hvor der ikke har været regn i 14 dage, hvilket typisk er i sensommeren.

#2: Vask træværket grundigt

Når du skal male udendørs træværk, er det vigtigt, at du vasker træværket grundigt. Du kan mruge malerens eller algefjerner, hvorefter du lader det tørre. Samtidig er det en god idé at skrabe løstsiddende maling bort, ligesom du bør udskifte træ, der har råd i sig. Slib efterfølgende splinter væk med sandpapir og afdæk de flader, som ikke skal males.

#3: Grundmal træværket grundigt

Nu skal du grundmale træet grundigt. Det gør du blandt andet ved at holde en bredspartel under, når du maler træets ender, så du undgår, at der drypper maling. Fyld sprækker med fugemasse, som du lader tørre.

#4: Mal træværket

Brug en pensel til de steder, der er mest ufremkommelige – og husk igen at gøre brug af spartlen, så du undgår, at det drypper. Det store areal maler du med en rulle, som har forlængerskaft, så du kan nå så langt som muligt. På den måde slipper du for at klatre på stige, når du skal male.

Hvis du vil sikre dig, at resultatet bliver så godt som muligt, kan det betale sig at hyre en malermester i Ishøj – eller den by, du nu bor i. Vedkommende vil kunne hjælpe dig med at sikre et godt, ensartet og professionelt resultat.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste indlæg

Skal dit husvandværk renoveres?

Har du et dårligt og gammelt husvandværk? Så er det på tide at få det renoveret. Læs med her for at få nogle gode...

Et hjem har brug for opbevaring og pynt

Ethvert hjem har brug for en form for opbevaring. Det gælder faktisk i alle rum, stuen, køkkenet, badeværelset og ikke mindst soveværelset. Det går...

Skal du i gang med at bruge måltidskasser?

Vil du gerne i gang med at bruge måltidskasser? Det er noget som mange danskere spørger sig selv om i disse dage og måltidskasser...

Renoveringer på bedding?

Skal du snart renovere på dit hjem? Her kommer et tip, det kommer til at gøre dit liv meget nemmere. Der er nemlig en...

Mere velvære i hverdagen med selvtilfredsstillelse

Onani er noget som godt og vel alle i Danmark gør, eller i hvert fald har prøvet. Det er altid let bare at bruge...