Forside Generelt Savner du også at komme udenlands?

Savner du også at komme udenlands?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Dato

Kategori

Selvom vi lever midt i en pandemi i øjeblikket, og der ikke er meget tid til sjove ting i øjeblikket, så er der stadig en anden tid om ganske få dage forhåbentlig, hvor vi kan se fremad, og hvor vi kan se andre tider. Det bliver helt fantastisk, at vi igen kan komme ud og nyde hinandens selskab på stranden, på caféerne og egentlig bare med hinanden. Vi er mange, som er ved at være godt trætte af at være ”indespærret”, men heldigvis har vi ikke haft samme stramme regler, som vi ser i andre europæiske lande såsom Italien og Spanien.

Men som sagt bliver tiden en anden, og derfor kan studerende, som skal i diverse praktikophold og komme i praktik i udlandet. Det bliver nok ikke her, hvor der først bliver lukket op, men rejser, butikker mv. må være noget, der kan åbnes hurtigt, da vi er afhængige af, at økonomien igen kommer i gang. Praktik i udlandet vil for studerende være med til at danne dem som mennesker og ikke blot uddanne dem. Der sker en kæmpe læring for et ungt menneske, når de får fingrene i mulden og for alvor får mulighed for at prøve, hvad de har lært på skolebænken – og det er i virkeligheden alle facetter af uddannelsessystemet lige fra læger, kommunikationsstuderende og håndværkere. Alle kan have godt af at få praktiske opgaver ved siden af de teoretiske.

Vi håber og krydser vores fingre for, at Corona snart forsvinder fra vores planet, så vi igen kan komme ud i virksomhederne og rundt omkring i verden. Der er mange, som savner at komme ud – nogle endda bare ud og handle.

Savner du at handle muligheden for at komme i praktik i udlandet, skal du bare håbe og vente. Måske verden ser anderledes ud om få uger.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste indlæg

Skal dit husvandværk renoveres?

Har du et dårligt og gammelt husvandværk? Så er det på tide at få det renoveret. Læs med her for at få nogle gode...

Et hjem har brug for opbevaring og pynt

Ethvert hjem har brug for en form for opbevaring. Det gælder faktisk i alle rum, stuen, køkkenet, badeværelset og ikke mindst soveværelset. Det går...

Skal du i gang med at bruge måltidskasser?

Vil du gerne i gang med at bruge måltidskasser? Det er noget som mange danskere spørger sig selv om i disse dage og måltidskasser...

Renoveringer på bedding?

Skal du snart renovere på dit hjem? Her kommer et tip, det kommer til at gøre dit liv meget nemmere. Der er nemlig en...

Mere velvære i hverdagen med selvtilfredsstillelse

Onani er noget som godt og vel alle i Danmark gør, eller i hvert fald har prøvet. Det er altid let bare at bruge...