Skal du på en længere udlandsrejse?

0
934

Står du foran dit livs eventyr, og skal tilbringe en længere periode i udlandet? Der kan være mange årsager til, hvorfor man skal tilbringe en længere periode i udlandet – heriblandt uddannelse og arbejde er nok de oftest sete grunde.

Når man skal bo og befinde sig i et land i længere tid, så er der naturligvis lidt andre ting som man også skal sørge for, og være opmærksomme på – udover sin kuffert med tøj osv.  Herunder finder du derfor nogle af de ting som man skal være opmærksom på, og skal huske inden du rejser afsted.

Vaccinationer

Det kommer selvfølgelig an på, hvor du skal hen i verden. Men skal du f.eks. ned og arbejde som frivilligt i et 3. verdensland, så er en vaccination yderst vigtig. En vaccination er en beskyttelse for de sygdomme, som man måtte kunne få i det enkelte land – hvor nogle sygdomme kan være dødelige. Når du får lavet en vaccination, får du en del af den sygdom du skal vaccineres for – så din krop lærer af bekæmpe den.

Oversættelse af dokumenter

Skal man starte på nyt arbejde eller studie i udlandet, kan der være nogle juridiske papirer som der skal kunne fremvises – og på det pågældende sprog som du befinder dig i. Det kunne f.eks. være at virksomheden skal have en kopi af din straffeattest, eller kørekort. Er dette tilfældet, så bør du få en autoriseret tolk til at få oversat de dokumenter som kræves.

Dan et netværk

Når man skal et nyt sted hen, og ingen former for kendskab til personer her, er det en rigtig god ide – hvis du prøver at danne dig et netværk hjemmefra. Prøv at gå på de sociale medier, og finder personer som er det samme sted som du skal være – og tag kontakt til dem.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here