Skal virksomheden rykke til nye lokaler?

0
763

Det er ikke unormalt at man som virksomhedsejer, på et tidspunkt skal ekspandere og udvider sin forretning til endnu større lokaler. Spørgsmålet er bare, hvordan skal det foregå. Der findes mange metoder at gøre dette på, alt efter, hvor meget der skal udvides og hvor længe i kan fortsætte i de gamle lokaler. Herunder vil vi komme lidt ind på nogle muligheder, som oftest ses når en virksomhed skal ud og finde nye og større lokaler

Byg om eller udvid det nuværende kontor

Hvis kvadratmeter er der, men det bare skal bygges lidt om, hvorfor så ikke bare tage den nemme løsning? Rigtig mange virksomheder vælger at få bygget om i deres nuværende lokaler, eller udvider med en tilbygning, som kan give endnu flere kvadratmeter til virksomheden.

Leje jer ind på et kontorhotel

En metode som også er super nem og overskuelig, er at leje sig ind på et kontorhotel, så frem virksomheden passer til dette. Der findes en masse kontorhoteller rund omkring, hvor i helt sikkert kan finde nogle større lokaler, end dem i har i dag.

Køb en ny bygning

En måde er også at købe en bygning selv, og evt. renovere den og indrette den som det passer jer. På den måde bestemmer i fuldt ud over, hvordan bygningen skal se ud ind og udvendig. Der er naturligvis lidt mere arbejde, hvis i ikke søger efter hjælp fra håndværkere osv.

Byg jeres egen bygning

En fjerde og sidste mulighed er selvfølgelig at i selv bygger jeres bygning. Dette er klart den dyreste løsning, og nok også den som bliver mest fremtidssikret – og så kan den gøre virksomheden mere unik. I kan med fordel tage kontakt til et 3D-studie, hvis i ønsker at få et visuelt indblik i, hvordan jeres kommende bygning skal se ud på en 3D-visualisering.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here