Tænk på mijøet og spar

0
1095

Vi skal tænke på miljøet, hvis vi gerne vil have et sted at bo i fremtiden, og hvem vil ikke gerne det. Det ved de fleste af os, men der er mange der har en tendens til hellere at ville tænke på økonomien. I ret mange tilfælde kan disse dog sagtens gå hånd i hånd. Der kan nemlig være mange penge at spare, i at tænke i lidt mere miljøvenlige baner.

Helt enkle ting som at spare på strømmen, spare på vandet, undgå at smide mad ud er alt sammen ting der er gode for miljøet, men som også sparer dig for penge. Disse små ting kan være med til at spare dig for en del penge, men det er ofte de lidt større ting, hvor der kan være rigtig mange penge at spare.

Kig på de store ting

Det kan være ting som at skifte den benzinslugende bil ud med en el-bil. Hvis du vel og mærke køber miljøvenlig strøm eller måske endda har solceller. Bor man i et gammelt hus med oliefyr, kan man spare en mindre formue på at skifte dette ud med en mere miljøvenlig kilde som jordvarme, varmepumpe, træpillefyr eller lignende.

Generelt kan der være mange penge at spare i huset omkring opvarmning. Få lavet et energitjek og se hvor du kan spare penge. Der er mange der ikke er klar over, at deres huse er dårligt isoleret, eller at der fiser varme ud gennem døre og vinduer. Der kan være mange penge i isolering, tætning og lignende. Det er igen ting der er med til at spare dig for penge, men også noget der er godt for miljøet.

De store ting koster ofte noget at etablere, men på den lange bane er der penge at spare, og alle ting der kan spare på energi, varme og brændstof er ting der hjælper vores klode.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here