Forside Hjemmet Tid til at tjekke låsene

Tid til at tjekke låsene

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Dato

Kategori

For hver dag der går, kommer vi nærmere på sommerens højdepunkt for mange (sommerferien). Langt de fleste danskere holder deres sommerferie i uge 28, 29 og 30. Denne er også kaldet industriferien og er på mange måder et levn fra “gamle dage”. Her holdt industrien og fabrikkerne lukket, og dermed lukkede Danmark også nærmest ned i den periode.

Danmark er som bekendt ikke længere et industriland, som det var tidligere. Alligevel holder industriferien ved, og da mange dagplejere, vuggestuer, børnehaver og naturligvis skolerne holder lukket, gør mange forældre det samme.

Tomme huse og lejligheder er som en slikbutik for tyve

At så mange holder ferie på samme tid, betyder også, at der er rigtig mange tomme huse og lejligheder fordi mange rejser på ferie i udlandet, i sommerhuse, campingpladser og lignende. Af samme grund er sommerferien også en af de perioder, hvor indbrudstyve har travlt, ligesom det er tilfældet ved juletid.

En indbrudstyv behøver ikke bruge mange timer, på at holde udkig med et hus, for at finde ud af om et hus står tomt. Ofte holder de øje med huse i et område over nogle dage, for så at slå til i stor stil og tømme flere huse eller lejligheder på en gang. Det er naturligvis svært  at gardere sig mod dette, man der er visse forholdsregler man kan tage sig.

En af første ting man skal sikre sig, er at ens døre, vinduer og eventuelt havedøre er låst, og ikke mindst at de er låst forsvarligt. Langt de fleste nyere låse er rimelig indbrudssikre, men er de af ældre dato, kan låsene være nemme at bryde op.

Det kan især være et problem i ældre lejligheder, som der er mange af rundt omkring, ikke mindst i København. Bor du i en ældre ejendom, kan det derfor være en god ide at få besøg af en låsesmed. Han eller hun kan hurtigt vurdere om låsen er forsvarlig, eller det er tid til at få den udskiftet.

En alarm kan virke afskrækkende

En anden god ide, kan være at få installeret et alarmsytem af den ene eller anden slags. Disse kan naturligvis ikke fysisk modvirke et indbrud, men de kan alligevel have en præventiv effekt. Der vil være mange indbrudstyve, der vil gå forbi et hus eller en lejlighed med alarm. Især hvis naboen ikke har en.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste indlæg

Gode råd til dig der vil holde konference

Konferencer er mange ting, og strækker sig lige fra teambuilding af en mindre virksomhed, til udstillinger og store events. Enhver virksomhed kan derfor holde...

Sådan planlægger du bedst din næste store rejse

Danskerne er rejselystne som aldrig før, og det er ikke kun de små forlængede weekender, der investeres i. Længere rejser til eksotiske rejsemål bliver...

Gør græsslåningen til en leg i den store have

Når solen står højt på himlen, og regnvandet fugter græsset, er det lig med, at græsset gror hurtigere, end det plejer. Derfor kan det føles...

Brug for en håndværker?

Sker der noget uventet i boligen eller har du blot brug for en håndværker. Det kan ofte være svært at overskue når man står...

Sådan får du effektive resultater med din træning

Det har aldrig været så populært at leve sundt, som det er i dag, og det er de færreste som ikke dyrker en eller...